El conseller Baltasar visita les instalolacions d'una associació de disminuïts que cololabora en la recuperació de residus voluminosos a Martorelles
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat per la gerent de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), Genoveva Català, i l'alcalde de Martorelles, Miquel Àngel Sòria, visitaran demà dimecres, 9 de maig, les instalolacions de l'Associació pro Persones amb Disminuïts de Martorelles i Comarca (Adismar), entitat que cololabora en la campanya "Estimem lo vell", de recuperació de residus voluminosos. Un cop a les instalolacions, el conseller descobrirà una placa d'agraïment als voluntaris. També hi assistirà el director de la Divisió de Gestió de Residus de l'ARC, Jordi Renom.

Abans de la visita, cap a les 12 hores, el conseller visitarà l'Ajuntament, on l'alcalde li lliurarà el primer número del butlletí de la recollida porta a porta. Tot seguit es farà la presentació de la campanya de recuperació de residus voluminosos.