La secretària d'Habitatge assisteix a la presentació de l'informe 2006 de la Xarxa d'Habitatges d'Inclusió elaborat per la Fundació Un Sol Món
La secretària d'Habitatge, Carme Trilla, assistirà demà dimarts, 12 de juny, a les 10 hores, a la presentació del primer informe sobre L'habitatge d'inclusió a Catalunya: Informe 2006 de la Xarxa d'Habitatges d'Inclusió (XHI), elaborat per la Fundació Un Sol Món de Caixa Catalunya. La presentació anirà a càrrec del director de l'Obra Social de Caixa Catalunya, Miquel Perdiguer, i del director de la Fundació Un Sol Món, Àngel Font. La secretària d'Habitatge oferirà, a més, una ponència que porta per títol "El treball per la inclusió residencial en el marc del Pacte nacional per a l'habitatge".

Aquest informe recull tota la tasca diària de diverses entitats que conformen la Xarxa i que s'ha realitzat durant el 2006, el primer any de funcionament de la XHI. El balanç d'aquest període ha estat positiu, ja que ha aconseguit aplegar un total de 213 habitatges, gestionats per 37 entitats, que acullen prop de 1.000 persones.

L'estudi es divideix en quatre grans blocs que tracten: l'habitatge social a Catalunya; la Xarxa d'Habitatges d'Inclusió; la situació d'aquest tipus d'habitatges (els usuaris, les característiques del pis, metodologies d'intervenció, etc.), així com el seu futur a Catalunya.