Els pisos nous formen part del pla de remodelació del barri

El Departament de Medi Ambient i Habitatge, a través d’Adigsa, ha sortejat aquest matí 8 pisos de lloguer per a joves, situats al carrer Major, núm. 8, d’Alcover. Els pisos han estat construïts per l’Institut Català del Sòl (Incasòl) i seran administrats per l’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Els habitatges tenen una superfície que va dels 33,20 m2, el més petit, als 65,10 m2, el més gran. N’hi ha dos de dues habitacions i la resta en tenen una. La promoció està situada en un solar, cedit per l’Ajuntament d’Alcover a l’Institut Català del Sòl. La promoció també compta amb un local en planta baixa. Les instal•lacions de l’edifici inclouen una xarxa separativa d’aigües fecals i pluvials, i a la planta baixa s’ha construït un pas porxat que travessa el bloc i connecta el carrer Major i l’avinguda de Reus.

Per accedir a aquesta promoció s’han presentat un total de 25 sol•licituds de les quals 13 han estat admeses i la resta, excloses. L’arquitecta Betlem Solé i Figueres ha construït aquest edifici, que té un cost de 447.111 euros.