Medi Ambient i Habitatge ha signat 3 convenis per a 98 habitatges amb protecció oficial a les Terres d'Ebre

query_builder   14 novembre 2005 14:34

event_note Nota de premsa

Medi Ambient i Habitatge ha signat 3 convenis per a 98 habitatges amb protecció oficial a les Terres d'Ebre

El secretari d’Habitatge del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Ricard Fernández Ontiveros, ha signat avui tres convenis amb els ajuntaments d’Amposta, Gandesa i Sant Carles de la Ràpita per a la construcció de 98 habitatges de protecció oficial. 

Conveni amb l’Ajuntament d’Amposta

El secretari d’Habitatge ha signat avui amb el tinent d’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, el conveni de col•laboració per a la construcció de 35 habitatges amb protecció oficial en règim de compravenda a la finca situada a l’avinguda de Santa Bàrbara - Carmelites Missioneres Teresianes. Aquests habitatges es destinaran preferentment a famílies amb residència habitual o bé amb el lloc de treball a Amposta. L’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya participaran en la definició dels criteris d’adjudicació. La finca també disposarà d’un aparcament al soterrani.

Conveni amb l’Ajuntament de Gandesa

El secretari d’Habitatge i l’alcalde de Gandesa, Miquel Aubà, han signat el conveni per a la construcció de 31 habitatges amb protecció oficial. Al nou edifici també s’habilitaran una escola bressol i un local a la planta baixa per a equipaments que se cediran a l’Ajuntament. Els habitatges es destinaran preferentment a famílies amb residència habitual o bé amb el lloc de treball a Gandesa, i l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya participaran en la definició dels criteris d’adjudicació.

Conveni amb l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita

El secretari d’Habitatge i l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Miquel Alonso, han signat  un conveni per a la construcció de 32 habitatges amb protecció oficial en dues finques del municipi. Una finca està situada a la zona de l’Aiguassera, on es construiran 17 habitatges, i l’altra és al carrer de Sant Sebastià, 43-45, on es construiran 15 habitatges més. Les dues promocions seran de protecció oficial en règim de compravenda destinats preferentment a famílies.

La Direcció General d’Habitatge construirà els habitatges per mitjà de l’Institut Català del Sòl. Aquests habitatges incorporaran els criteris de sostenibilitat i ecoeficiència en els edificis. Els ajuntaments cediran les finques a l’Institut Català de Sòl per poder construir aquests habitatges socials.