Els agents els han denunciat per caçar dins d'una àrea de caça en època de veda i sense documentació ni llicència de caça

Els Agents Rurals han enxampat dos presumptes caçadors furtius que, en època de veda, estaven caçant en una privada de caça amb arcs i fletxes, al terme municipal de Verdú (Urgell). La caça amb arc és una activitat permesa sempre i quan es disposi dels permisos corresponents. 

Els dos homes es disposaven a caçar conills amb la modalitat de caça amb arc en una zona on aquesta espècie és molt abundant. Els dos individus van a aprofitar que ja s’ha acabat el període hàbil de caça i que, per tant, la gestió cinegètica es troba pràcticament aturada, per usar aquest mètode de caça que és molt silenciós i difícilment detectable. En el moment de l’actuació, el dissabte dia 17, els denunciats no disposaven de cap mena de documentació per a la pràctica de la caça. Els agents els van confiscar dos arcs i una cinquantena de fletxes.

Els dos presumptes furtius van ser denunciats per caçar dins d’una àrea de caça en època de veda i sense la documentació adient ni llicència de caça. 

L’abril de l’any passat, els Agents Rurals van enxampar una altre furtiu a la Reserva de Boumort que caçava amb arc i anava totalment camuflat. Era la primera vegada que interceptaven un arquer furtiu  a Catalunya.