El cicle Descobreix el Parc Natural de Montsant 2005 comença aquest dissabte, 2 de juliol

El Parc Natural de la Serra del Montsant ha organitzat un total de 7 sortides guiades programades pels caps de setmana dels mesos de juliol i agost. En aquesta ocasió el lema del cicle és “El batec de la nit i l’alè de coves i tolls”. Les sortides tenen dues característiques destacades. D’una banda, tres d’elles seran en horari nocturn, per descobrir en indrets diferents la singularitat de la nit en l’espai Natural del Parc. De l’altra, la resta de sortides es faran per indrets que permetran apreciar el contrast entre la calor de l’ambient i la frescor que es pot gaudir en llocs determinats.     

 Aquest cicle és la continuació del que es va celebrar la primavera passada, que va finalitzar el dia 11 de juny amb un notable nivell de participació.

Les sortides guiades estan organitzades per tres entitats col•laboradores del Parc: CatSud, Pedrenca i Rot Punkt. Cada una d’elles ha preparat un dossier amb informació específica de la sortida i ofereix als participants comentaris sobre aspectes destacats del recorregut. La participació és gratuïta, però cal inscriure’s abans de la data de la sortida adreçant-se a l’entitat organitzadora de cada activitat. El nombre màxim de participants a cada sortida és de 15.

El cicle d’estiu comprèn les següents sortides:

JULIOL

Dissabte 2: Cova de la Taverna (Rot Punkt)

Dissabte 16: Llums crepusculars (CatSud)

Dissabte 23: Cercant la frescor de les obagues (Pedrenca)

Diumenge 31: Ermites d’Ulldemolins (Rot Punkt)

 AGOST

Dissabte 6: Les balmes frescals de Montsant (CatSud)

Divendres 12: Natura nocturna (Pedrenca)

Divendres 19: Barrancs amb lluna plena (Rot Punkt)