Convenis per construir 148 habitatges de protecció oficial a la demarcació de Girona

66 d'aquests seran habitatges assistits de lloguer per a gent gran

query_builder   8 juliol 2005 15:18

event_note Nota de premsa

Convenis per construir 148 habitatges de protecció oficial a la demarcació de Girona

66 d'aquests seran habitatges assistits de lloguer per a gent gran

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, signa avui quatre convenis per a la construcció d’habitatges de protecció oficial als municipis de Tossa de Mar, Llagostera i Vidreres. Aquests quatre convenis faran possible la construcció de 148 habitatges: 78 a Tossa de Mar, 48 a Vidreres i 22 a Llagostera. D’aquestes noves promocions, 66 pisos seran per a gent gran.

Tossa de Mar

L’Ajuntament de Tossa de Mar (la Selva) és propietari de dues parcel•les: una a Can Vergonyós i l’altra a la Casa Zügel, que cedirà a l’Institut Català del Sòl de manera gratuïta i lliure de càrregues, totalment urbanitzada i amb els serveis d’aigua, clavegueram i escomesa de baixa tensió a peu de parcel•la.

 Per la seva banda, la Direcció General d’Habitatge, mitjançant l’Institut Català del Sòl, durà a terme a Can Vergonyós una promoció de 60 habitatges i aparcaments. Una part d’aquests habitatges seran de lloguer i l’altra, de compra. Tots es destinaran preferentment a famílies joves amb residència habitual o lloc de treball a Tossa de Mar. En la definició dels criteris d’adjudicació hi participarà l’Ajuntament, així com la Generalitat de Catalunya.

A la Casa Zügel, l’Institut Català del Sòl, construirà 18 habitatges i un local. Aquests habitatges seran adjudicats com a habitatges assistits de lloguer per a gent gran amb residència habitual a Tossa de Mar. L’atenció assistencial anirà a càrrec de l’Ajuntament i l’Administració, i el manteniment dels habitatges serà assumit per la Generalitat a través d’ADIGSA.

Llagostera

 L’Ajuntament de Llagostera (el Gironès) cedirà a l’Institut Català del Sòl una finca situada al sector Ganix, al carrer del Roser, perquè s’hi construeixin 22 habitatges que seran de compra venda destinats a famílies amb residència o lloc de treball al municipi de Llagostera.

Vidreres

L’Ajuntament de Vidreres (la Selva) és propietari d’una finca situada al Mas Vivet, que cedirà a l’Institut Català del Sòl de manera gratuïta i lliure de càrregues, totalment urbanitzada i amb els serveis d’aigua, clavegueram i escomesa de baixa tensió a peu de parcel•la.

 La Direcció General d’Habitatge, mitjançant l’Institut Català del Sòl, durà a terme una promoció de 48 habitatges. Aquests habitatges de protecció oficial seran de lloguer assistit per a gent gran amb residència habitual a Vidreres. En la definició dels criteris d’adjudicació hi participarà l’Ajuntament, així com la Generalitat de Catalunya. L’atenció assistencial anirà a càrrec de l’Ajuntament i l’Administració, i el manteniment dels habitatges serà assumit per la Generalitat a través d’ADIGSA.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined