Conveni per construir 61 habitatges de lloguer de protecció oficial a Alella

query_builder   20 juny 2005 11:36

event_note Nota de premsa

Conveni per construir 61 habitatges de lloguer de protecció oficial a Alella

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, i l’alcalde d’Alella (Maresme), Andreu Francisco, han signat aquest matí un conveni per a la construcció de 61 habitatges  de lloguer de protecció oficial en aquest municipi.

L’Ajuntament d’Alella és propietari d’una parcel•la de 2.610 m2 de superfície formada per tres finques cadastrals situades al carrer de Francesc Macià, dins el sector residencial de Cal Doctor.

L’Ajuntament cedeix aquesta parcel•la a l’Institut Català del Sòl, de manera gratuïta i lliure de càrregues, totalment urbanitzada i amb els serveis d’aigua, clavegueram i escomesa de baixa tensió a peu de parcel•la.

Per la seva banda, la Direcció General d’Habitatge, mitjançant l’Institut Català del Sòl, hi durà a terme una promoció de 61 habitatges i aparcaments que seran qualificats d’habitatges amb protecció oficial.

Els habitatges seran adjudicats com a habitatges de lloguer i destinats preferentment a persones amb residència habitual i permanent a Alella, o bé amb el lloc de treball en aquest municipi. L’Ajuntament d’Alella i la Generalitat de Catalunya participaran en la definició dels criteris d’adjudicació.

L’actuació constarà de 2 edificis de planta baixa i dues plantes pis cadascun i una planta soterrània conjunta destinada a aparcament, i suposarà una inversió total de la Generalitat de 4.260.000 €.

L’import del lloguer mensual dels habitatges, segons el mòdul actual i sense comptar la plaça d’aparcament, és el següent:

- habitatges d’un dormitori (de 40 m2 útils)  ………. 135 €/mes

- habitatges de dos dormitoris (de 50 m2 útils)……. 170 €/mes

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined