Avui el secretari d’Habitatge ha lliurat les claus de 34 habitatges nous de lloguer al sector de La Triola i durant el primer trimestre del 2006 es lliuraran les claus d’altres 56 habitatges també de lloguer al mateix sector

El secretari d’Habitatge del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Ricard Fernández Ontiveros, i l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Joan Amat, han signat avui el conveni per a la construcció de 27 habitatges de protecció oficial, aparcaments i locals al municipi.

Els nous habitatges seran de compra venda i es destinaran a famílies amb residència habitual i permanent o bé amb lloc de treball en aquest municipi. L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i la Generalitat de Catalunya participaran en la definició dels criteris d’adjudicació.

En virtut d’aquest conveni, l’Ajuntament cedeix una finca situada al Pla d’en Mestres i la Direcció General d’Habitatge, a través de l’Institut Català del Sòl, construirà els habitatges. L’Ajuntament assumirà també el pagament de tots els impostos i taxes municipals que puguin derivar-se de la construcció de les edificacions.

Els nous habitatges incorporaran els criteris de sostenibilitat i ecoeficiència en els edificis que el Departament de Medi Ambient i Habitatge ha elaborat.

En aquesta actuació es preveu construir també un pis tutelat per persones amb diferents tipus de discapacitats i cedir a l’Ajuntament un local d’uns 500 m2 en planta baixa destinat a equipament municipal.