Conveni per construir 18 habitatges de protecció oficial a Ascó, a la Ribera d'Ebre

query_builder   12 maig 2005 17:28

event_note Nota de premsa

Conveni per construir 18 habitatges de protecció oficial a Ascó, a la Ribera d'Ebre

El secretari d’Habitatge, Ricard Fernández Ontiveros, i l’alcalde d’Ascó, Antoni Casanova, han signat avui un conveni per a la construcció de 18 habitatges de protecció oficial en aquest municipi.

L’Ajuntament d’Ascó és propietari d’una finca situada a la carretera de Camposines. El terreny és de 607,45 m2, dins una parcel•la de 1.079 m2, que cedirà a l’Institut Català del Sòl de manera gratuïta i lliure de càrregues, totalment urbanitzada i amb els serveis d’aigua, clavegueram i escomesa de baixa tensió a peu de parcel•la. A més, el consistori s’encarregarà d’enderrocar les edificacions i de desmuntar el cobert que hi ha a la finca. També assumirà el trasllat del molí d’oli i la premsa que actualment romanen també al terreny on es farà la promoció d’habitatges.

Per la seva banda, la Direcció General d’Habitatge, mitjançant l’Institut Català del Sòl, hi durà a terme una promoció de 18 habitatges i aparcaments en planta baixa de protecció oficial. Els habitatges seran de lloguer i es destinaran preferentment a famílies amb residència habitual, o bé amb lloc de treball al municipi d’Ascó.

undefined
undefined
undefined
undefined