El secretari d’Habitatge, Ricard Fernández Ontiveros, i l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Antoni Morral, han signat avui un conveni per a la construcció de 116 habitatges de lloguer per a joves en aquest municipi.

L’Ajuntament de Cerdanyola és propietari d’una finca situada al carrer Clota que cedirà a l’Institut Català del Sòl, de manera gratuïta i lliure de càrregues, totalment urbanitzada i amb els serveis d’aigua, clavegueram i escomesa de baixa tensió a peu de parcel•la.

 Per la seva banda, la Direcció General d’Habitatge, mitjançant l’Institut Català del Sòl, hi durà a terme una promoció de 116 habitatges i aparcaments. Els habitatges seran qualificats com a habitatges amb protecció oficial. Els pisos seran de lloguer per a joves amb residència habitual i permanent o bé amb lloc de treball al municipi. Dins d’aquesta promoció es fa una reserva d’habitatge assistencial adaptat per a 12 persones amb discapacitat psíquica.

L’administració, conservació i manteniment de tots els habitatges serà assumit per la Generalitat a través d’ADIGSA. En la definició dels criteris d’adjudicació dels habitatges hi participaran l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Generalitat de Catalunya.