Conveni de col·laboració entre el Departament de Medi Ambient i Habitatge i CCOO de Catalunya

query_builder   4 març 2005 12:30

event_note Nota de premsa

Conveni de col·laboració entre el Departament de Medi Ambient i Habitatge i CCOO de Catalunya

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, i el secretari general  de la CCOO de Catalunya, Joan Coscubiela, han signat un conveni per aconseguir un model de desenvolupament més sostenible en la producció de béns i serveis. El conveni també permetrà una major prevenció i reducció de riscos, i una millora en la salut dels treballadors.

En virtut d’aquest conveni, es crearà una comissió de seguiment que estarà integrada per dos representants de cada part. Aquesta comissió determinarà anualment les activitats que s’hagin de dur a terme, fixarà els criteris d’actuació i farà el seguiment de les actuacions i n’avaluarà els resultats.

El Departament de Medi Ambient i Habitatge vol amb aquest conveni incrementar i promoure els mètodes d’utilització sostenible, en un marc de relacions laborals que comporti la prevenció i reducció de riscos en la salut dels treballadors. CCOO de Catalunya, per la seva banda, també promou i es preocupa perquè la qualitat en el treball estigui directament relacionada amb la qualitat de vida i la sostenibilitat.

El conveni va entrar en vigor ahir i tindrà una durada de tres anys.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined