El Departament de Medi Ambient i Habitatge, mitjançant l’empresa Adigsa, ha sortejat avui els 30 pisos de lloguer de la promoció construïda per l’Institut Català del Sòl (Incasòl) en el carrer Valentí Almirall. El sorteig ha tingut lloc a l’Auditori Pare Antoni Soler i ha comptat amb la presència del director territorial d’Adigsa a Tarragona, Jordi Navarro, i els representants de la Comissió Informativa de Joventut de l’Ajuntament de Vila-seca.

Per accedir als pisos, s’han presentat 64 sol·licituds, de les quals han estat admeses 50 i n’han quedat excloses 14 perquè no complien els requisits establerts per la normativa.

 Els habitatges se situen a l’escala A de l’avinguda de la Generalitat, 20; i a l’escala B del carrer de Jacint Verdaguer, 25. Del total d’habitatges sortejats, 12 tenen dos dormitoris i els altres 18 en tenen un. A més, un està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Els pisos tenen una superfície d’entre 40,10 m2 i 66,33 m2, i els preus oscil·len entre els 177 euros i els 293 euros mensuals.

Els pisos presenten elements de sostenibilitat i ecoeficiència com, per exemple, la instal·lació de circuits dobles d’aigua, una xarxa de recollida selectiva de residus i plaques solars per a l’escalfament d’aigua sanitària.

L’obra, dissenyada pels arquitectes Núria Anguera i Jordi Flos, ha costat 1,59 M€.