Adigsa, empresa pública del Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha sortejat aquest matí 13 habitatges de lloguer al municipi de Tremp (Pallars Jussà). Els 13 pisos són de la promoció de Barranc del Joncar, van ser construïts per l’Institut Català del Sòl (Incasòl) en un solar cedit pel consistori municipal i seran administrats per l’empresa Adigsa. El sorteig ha comptat amb la presència de la directora dels Serveis Territorials d’Adigsa a Lleida, Cristina Ballestè, i l’alcalde de Tremp, Víctor Orrit.

La promoció és al carrer de l’Alcalde Rosell, 8 i 10, i tots els habitatges tenen tres dormitoris amb una superfície útil que oscil•la entre els 73 m² i els 78 m². A més, l’edifici compta amb un local a la planta baixa i 18 places d’aparcament vinculades als pisos. Els preus del lloguer oscil·len entre els 295 € i els 311 €.

Les instal·lacions de l’edifici compten amb una xarxa separativa d’aigües fecals i pluvials. Tres dels tretze habitatges es reserven per a persones amb minusvalidesa que necessitin ser ateses, en acompanyament, per terceres persones. Aquests pisos se situen a la primera planta de l’escala A, número 10. L’obra s’ha basat en un projecte de Sierra-Rozas arquitectos, SCP.

 Per accedir als habitatges sortejats, s’han presentat un total de 50 sol·licituds, de les quals 14 han estat admeses i 36 han quedat excloses en no complir els requisits establerts per a la promoció de Barranc del Joncar.