Avui s'han lliurat els pisos de l'escala C del bloc E

El conseller delegat d’Adigsa, Frederic Linares, i l’alcaldessa en funcions de Badalona, Maite Arqué, han lliurat aquest matí 24 habitatges de compra al barri de Sant Roc de Badalona, que és en procés de remodelació a causa de patologies estructurals en bona part dels edificis. Els pisos han estat construïts per l’Institut Català del Sòl (Incasòl) i seran administrats per l’empresa Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat. L’acte de lliurament ha comptat també amb la presència del director de Comunicació i Relacions Externes de l’Incasòl, David Companyon, el conseller delegat de Remodelacions Urbanes, Pere Serra, i el president de l’Associació de Veïns de Sant Roc, Diego Justicia.

Els habitatges lliurats avui formen part de la tercera fase de remodelació del barri de Sant Roc i estan ubicats a l’edifici E situat entre el carrer d’Alfons XIII i el carrer de Jumilla. L’edifici s’ha aixecat en el solar que va deixar lliure l’enderroc dels blocs 1 i 13. La construcció del bloc E s’ha fet en dues fases, i la que s’ha lliurat avui és la segona, on s’ubicaran els veïns del bloc 5.

L’edifici E és un edifici plurifamiliar aïllat que consta de soterrani, planta baixa amb altell, i vuit plantes pis amb tres nuclis d’escala (A, B i C), amb un total de 80 habitatges, 2 locals comercials, 2 locals annexes a l’equipament esportiu existent i 39 places d’aparcament. L’escala C, que és la que s’ha lliurat avui, consta de 24 habitatges de tres dormitoris cadascun amb una superfície útil a l’entorn de 73 m2 per cada habitatge. Amb el lliurament d’avui també s’han lliurat 39 places de la planta soterrani.

La construcció de l’edifici s’ha basat en un projecte dels arquitectes Mònica Vila i Anna Moretti. Les obres han estat realitzades per l’empresa Guinovart&Oshsa i el pressupost total de les dues fases de l’obra és de 6.755.905 euros.