L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, lliura demà 23 pisos situats al c. d’Alsamora, en un solar delimitat pels carrers de Galera i Cavallers, ubicat al casc antic de Lleida. Els pisos, construïts per l’Institut Català del Sòl (Incasòl), estan destinats a joves i els contractes són d’arrendament. La planta baixa consta d’un local que serà cedit a l’Ajuntament a canvi de la cessió del solar.

La nova promoció és de quatre plantes, amb cinc habitatges a la planta baixa i sis a la resta. L’interior del bloc s’ha aprofitat per fer un pati comunitari. Del total d’habitatges, 16 tenen dues habitacions i una superfície útil de 49 m2, i els altres 7 disposen d’un dormitori i una superfície útil de 38 a 42 m2. El preu de lloguer oscil•la entre els 127 € i els 167 €. El nou edifici es basa en un projecte de l’arquitecta Mercè Castells, i l’obra, l’ha executada l’empresa Sorigué, SA, per un import de 0,98 M€.

Assistiran a l’acte de lliurament el conseller delegat d’Adigsa, Miquel Bonilla, el director dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Lleida, Joan Farré, el director dels Serveis Territorials de Benestar i Família, Tomàs Pujol, el regidor de Participació Ciutadana i Promoció de la Dona, Francesc Pané, i la regidora d’Urbanisme, Marta Camps. Les autoritats visitaran a continuació els habitatges. Al mateix acte de demà, es lliuren cinc habitatges, en règim de lloguer, de la promoció Cavallers-44, ubicada al nucli antic, i destinats a joves.