Les obres s'iniciaran el proper dilluns al grup Hospital
L'empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació d'edificis a Viladecans (Baix Llobregat), per un import de 106.231 euros.

Al grup Hospital de Viladecans, l'empresa CF Munné repararà les plantes baixes i les cambres sanitàries dels blocs A1 i A2, ubicats al carrer del doctor Ferran i Clua. L'obra afectarà 70 habitatges i durarà 6 mesos.

A les obres de rehabilitació d'edificis, Adigsa reserva llocs de treball, mitjançant el programa Posa't a punt, a persones procedents d'entitats sense afany de lucre o empreses i institucions vinculades a l'Administració que treballen per a la inserció social. En aquest cas, s'ha destinat un lloc de treball per a un manobre.

Pla director d'obres revisat

Així mateix, el passat 15 de juliol, en el marc de la 16a Jornada de Treball entre Adigsa i la FAVIBC (Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya), es va signar el Pla director d'obres revisat.

Adigsa invertirà més de 148 M€ en la millora dels barris que van ser construïts en règim de protecció oficial. Aquest Pla director revisat té tres eixos bàsics: una temporalització per anys i fases d'execució, l'import en euros constants de cada obra programada i un pla financer que dóna suport al Pla Director d'Obres durant tota la seva vigència.

Assistiran a aquest acte el cap del Servei de Direcció d'Obres d'Adigsa, Josep Linares, un representant de l'empresa a la qual s'han adjudicat les obres, el coordinador de seguretat de l'obra i un representant del programa Posa't a punt.