Adigsa inverteix 624.331 € en la rehabilitació d'edificis a Tarragona i Constantí

query_builder   2 gener 2006 16:10

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 624.331 € en la rehabilitació d'edificis a Tarragona i Constantí

Les obres inclouen una clàusula social on es reserven quatre llocs de treball d’inserció

L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat dues obres de rehabilitació d’edificis al Tarragonès, una d’aquestes a Constantí i una altra a Tarragona, per un import de 624.331 euros. Les actuacions duraran sis i quatre mesos, respectivament, i es preveu que comencin les pròximes setmanes.

Adigsa repararà al barri de Centcelles de Constantí les caixes d’escala dels blocs 1, 2, 6 i 12 del c. García Lorca; 24 i 28 del c. Centcelles; i 1 i 3 del c. Maragall. Les obres tenen un pressupost de 361.752 euros i han estat adjudicades a l’empresa Copisa. A Tarragona, Cervera S. Pinturas, SL, pintarà les façanes de les escales 2 a 8 del grup Campclar-Sant Magí i Santa Tecla per 262.579 euros.

En total, Adigsa ha assignat 23 obres de rehabilitació d’edificis i urbanització per un import de 9.928.367 €. Les actuacions es faran a 19 barris d’onze municipis catalans. Adigsa, que administra el parc d’habitatge públic de la Generalitat, ha adjudicat les obres amb una baixa mitjana del 13,5%, de manera que les empreses han ofert els projectes per una quantitat inferior en aquest tant per cent. La baixa de les obres assignades el mes d’octubre va tenir una mitjana del 13,3%.

A les obres de rehabilitació d’edificis, Adigsa reserva llocs de treball a persones en risc d’exclusió social, mitjançant el programa Posa’t a punt. Al Tarragonès s’han destinat quatre llocs de treball, per a dos manobres i dos ajudants de paleta.

undefined
undefined
undefined
undefined