El conveni estableix l'àmbit d'actuació de les obres del grup d'habitatges de Marina Besòs

El conseller delegat d’Adigsa, Frederic Linares, i l’alcalde en funcions de Sant Adrià de Besòs, Jesús Maria Canga, han signat avui dimarts, 12 de juny, un conveni per determinar l’àmbit d’intervenció de les obres de reforma i rehabilitació que es faran al grup d’habitatges Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès).

Les reparacions es faran en els habitatges ubicats al carrer de la Mare de Déu del Carme 70, 72, 74, 76, 78, 80 i 82; i al carrer de la Torrassa 2, 4, 6, 8 i 10. Aquestes obres consistiran a reparar les humitats que hi ha a l’aparcament, substituir les gelosies dels safareigs i refer el disseny dels baixants dels safareigs.

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs s’ocuparà, segons estableix el conveni signat avui, de fer la correcta impermeabilització de l’aparcament a través de les obres de remodelació del carrer de la Mare de Déu del Carme en la part relativa a les zones de lliure edificació entre blocs, d’ús públic, ubicades sobre l’aparcament.

Per la seva banda, Adigsa farà el canvi de les gelosies dels safareigs, perquè tinguin la mobilitat adequada i se’n pugui fer un manteniment correcte; també farà la reforma dels baixants dels edificis per donar-los el diàmetre i la inclinació correctes i garantir així l’evacuació correcta de les aigües.