Adigsa inverteix 18.212 € en l'ampliació de la Llar d'Avis del barri Fortuny de Reus

El local ha passat de 90 m2 a 120 m2

query_builder   15 juny 2006 19:21

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 18.212 € en l'ampliació de la Llar d'Avis del barri Fortuny de Reus

El local ha passat de 90 m2 a 120 m2

Avui s’han inaugurat les obres d’ampliació i adequació del local de la Llar d’Avis de Jubilats i Pensionistes Sant Bernat Calbó, situada al barri Fortuny de Reus, que Adigsa, empresa adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha finançat amb 18.212 €.

Les obres han consistit en: l’obertura d’un forat a la paret mitgera per comunicar-lo amb el local ja existent; la instal·lació d’aire condicionat; una nova instal·lació elèctrica; el repàs de les instal·lacions d’aigua; el canvi de plaques d’escaiola del sostre; l’adaptació de la línia telefònica al nou despatx; la neteja i pintura de portes interiors; i la instal·lació de motor per l’accionament de les portes metàl·liques mitjançant comandament a distància, entre d’altres. Adigsa havia cedit tres locals a la llar d’avis i, amb la cessió d’un nou local, l’espai ha passat d’una superfície de 90 m2 a 120 m2.

El nou local permetrà reordenar els espais i les activitats de la Llar d’Avis, que compta amb uns 300 associats: biblioteca, sala de tallers, coral, preparació de sortides i excursions, etc. Segons el president de l’entitat, Ramon Juncosa, “el local funciona com un centre de dia, que obre de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, i acull una mitjana diària de 150 persones que participen de les activitats programades”.

A l’acte d’inauguració d’avui han assistit la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Reus, Rosa Garrido, el director d’Adigsa a Tarragona, Jordi Navarro, el president de la Llar d’Avis, Ramon Juncosa, i un centenar de persones convidades.

El barri Fortuny va ser creat, durant els anys seixanta, per proporcionar habitatge de promoció oficial a la població de classe treballadora que, d’aquesta manera, accedia, sovint per primer cop, a un habitatge en règim de propietat. Al barri hi ha 440 pisos construïts de la promoció Sant Bernat Calbó, que han estat administrats per Adigsa, i 250 habitatges, també amb protecció oficial, construïts al seu dia pel patronat municipal.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined