L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat des del setembre de 2004 un total de 5 obres de rehabilitació a Vilanova i la Geltrú (Garraf).

El total de les obres a Vilanova i la Geltrú ha suposat una inversió d’1.024.616 euros. Al barri de l’Arquebisbe Armanyà, s’han invertit 773.282 euros en el sanejament de les plantes baixes i la reparació de les façanes; i al grup Sant Joan, s’han invertit 251.334 euros en la reforma de l’espai públic de l’interior dels blocs.

Des del setembre de 2004, Adigsa ha fet 6 concursos d’obres. Ha finalitzat la fase de licitació del darrer concurs de 18 obres per un import total per a Catalunya de 12.430.629 euros. Es preveu que el mes de setembre s’adjudiquin i s’iniciïn aquests treballs.

Tots els concursos que convoca Adigsa per adjudicar obres inclouen una clàusula on es reserven llocs de treball a persones en risc d’exclusió social, mitjançant el programa Posa’t a punt. En el cas de Vilanova i la Geltrú, s’han destinat 7 llocs de treball a persones incloses en aquest programa.