Les obres s'iniciaran demà divendres a Terrassa i Rubí
L'empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació d'edificis al grup 25 de setembre de Rubí i als barris de Sant Llorenç, Montserrat i Can Vilardell de Terrassa (Vallès Occidental), per un import d'1.084.011 euros.

Al grup 25 de setembre de Rubí, l'empresa Carlos Martínez Fuentes s'encarregarà de la reparació de les cobertes dels blocs 33, 34, 35, 36, 37, 38 i 39, i de les connexions a la xarxa de clavegueram (dels blocs anteriors i del 43). La inversió total és de 166.633 euros i la duració de l'obra serà de 6 mesos.

Al barri de Sant Llorenç de Terrassa es rehabilitaran les escales dels blocs 37 i 40. Aquesta obra s'ha adjudicat a l'empresa CSV 99, SL, per un import de 177.623 euros, i durarà 10 mesos.

A Montserrat també es procedirà a la rehabilitació de les escales dels edificis 20 i 29. L'obra ha estat adjudicada a l'empresa Qualitat Ambiental 2003, SL, amb una inversió de 109.400 euros. La seva durada serà de 7 mesos.

Al barri de Can Vilardell es repararan diverses correctores a les escales A, B i C del carrer de La Rioja, 2. L'empresa adjudicatària és Construccions Caler, SA, i s'invertiran 630.353 euros.

Compliment del Pla d'obres revisat (PDOR)
Aquestes obres estan incloses al Pla director d'obres revisat (PDOR), que preveu invertir més de 148 M€ en la millora dels barris que van ser construïts en règim de protecció oficial a Catalunya i té tres eixos bàsics: una temporalització per anys i fases d'execució, l'import en euros de cada obra i un pla financer que dóna suport al Pla. Aquest Pla està complint tots els terminis i acords previstos, signats amb les associacions de veïns i en presència dels ajuntaments respectius.

Assistiran a aquest acte Manel Ayza en representació del cap del Servei d'Obres d'Adigsa, un representant de cadascuna de les empreses a les quals s'han adjudicat les obres, el coordinador de seguretat de l'obra, un representant del programa Posa't a punt, i el president de l'associació de veïns.

HORA I LLOC

Rubí
12 h AV del Grup 25 de setembre, local 13

Terrassa
9 h Local de l'AV del barri de Montserrat, bloc 26, baixos

10 h AV Can Vilardell, c. de La Rioja, local 7

11 h AV Sant Llorenç, c. del Cavall Bernat, 79, baixos