L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha iniciat aquesta setmana les obres de rehabilitació del grup d’habitatges de Pomar de Badalona, adjudicades a l’empresa Blue Merlin, SL. És previst que aquesta rehabilitació acabi a finals de febrer.

L’obra s’ha anat completant per fases i aquesta és la 4a i darrera fase del sanejament de les cambres sanitàries i la substitució dels desguassos, que es connecten a la xarxa general de clavegueram. Primer se sanejarà l’interior de les cambres a fi de començar l’obertura de les rases necessàries, s’enderrocaran els antics claveguerons de formigó i es col•locarà la nova xarxa horitzontal de tubs de PVC. En aquesta fase, s’executarà l’obra als blocs 84 a 93, 104 a 111, 120 a 126, 134 a 140, 148 a 153 i 160 a 163. L’import d’aquesta actuació puja a 295.187 €.

Els concursos d’obres que convoca Adigsa inclouen una clàusula on es reserven llocs de treball a persones en risc d’exclusió social, mitjançant el programa Posa’t a punt. A Pomar s’han destinat 2 llocs de treball a persones incloses en aquest programa, del total de 10 treballadors destinats a l’obra.