Adigsa comença la rehabilitació d'edificis a Badalona

query_builder   1 setembre 2006 16:03

event_note Nota de premsa

Adigsa comença la rehabilitació d'edificis a Badalona

Les obres s'iniciaran el proper dilluns als barris de Pomar i Sant Roc
L'empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat obres de rehabilitació d'edificis als barris de Pomar i Sant Roc de Badalona (Barcelonès), per un import de 634.590 euros.

Al barri de Pomar, es durà a terme la cinquena fase de la substitució de les cobertes del carrer de Calella, 2, 4, 6 i 8 (blocs 77, 78, 79 i 80) i el carrer de Berga, 1, 3 i 5 (blocs 81, 82 i 83). Aquesta obra s'ha adjudicat a l'empresa COPISA per un import de 326.702 euros, i se'n beneficiaran 28 habitatges d'aquest barri. La duració de l'execució de l'obra és de 6 mesos.

Al barri de Sant Roc, l'empresa CVS, 99, SL, durà a terme la 1a fase de substitució de la xarxa de clavegueram i de bateries d'aigua del carrer de Jerez de la Frontera, 13 (blocs 93), i el carrer de Còrdova, 2, 6, 8, 12 i 16 (blocs 95, 96, 97, 98 i 99), per un import de 307.888 euros. L'obra beneficiarà 228 habitatges i 12 locals comercials i estarà acabada en 8 mesos.

A les obres de rehabilitació d'edificis, Adigsa reserva llocs de treball, mitjançant el programa Posa't a punt, a persones procedents d'entitats sense afany de lucre o empreses i institucions vinculades a l'Administració que treballen per a la inserció social. En aquest cas s'han destinat 4 llocs de treball, per a un manobre i un ajudant de paleta a cadascun dels barris.


Pla director d'obres revisat

Així mateix, el passat 15 de juliol, en el marc de la 16a Jornada de Treball entre Adigsa i la FAVIBC (Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya), es va signar el Pla director d'obres revisat.

Adigsa invertirà més de 148 M€ en la millora dels barris que van ser construïts en règim de protecció oficial. Aquest Pla director revisat té tres eixos bàsics: una temporalització per anys i fases d'execució, l'import en euros constants de cada obra programada i un pla financer que dóna suport al PDO durant tota la seva vigència.


Assistiran a aquest acte el cap del Servei de Direcció d'Obres d'Adigsa, Josep Linares, un representant de cadascuna de les empreses a les quals s'han adjudicat les obres, el coordinador de seguretat de l'obra, un representant del programa Posa't a punt i el president de l'associació de veïns.


Sant Roc
11:30 h Local de l'Associació de Veïns, al c. Jerez de la Frontera, 15 C

Pomar
12:45 h Local de l'Associació de Veïns, a la pl. Pomar, 4

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined