Es posarà en marxa un punt de trobada a Pont Major Adigsa aportarà 21.000 € al Programa Integrant Accions, de Font de la Pólvora

L’Ajuntament de Girona i l’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, han signat aquest matí dos convenis pel qual Adigsa cedeix tres locals situats als grups d’habitatges construïts amb protecció oficial de Pont Major i Font de la Pólvora.

El consistori preveu concertar un conveni amb la Secretaria de Família del Departament de Benestar i Família per posar en marxa un punt de trobada a un local del carrer Pont Major, que permeti assegurar la prevenció de situacions de risc i la promoció de la infància i adolescència a Girona. El contracte de cessió és de dos anys prorrogables. Adigsa farà obres d’adequació del local per un import de 12.000 €.

A Font de la Pólvora, Adigsa vol fomentar el teixit associatiu i potenciar la participació veïnal. En aquest sentit, contribueix amb l’Ajuntament de Girona per desenvolupar el projecte per a escales del Programa Integrant Accions, que pretén vetllar per la millora de la qualitat de vida dels habitants del barri. El projecte consisteix a donar suport a les comunitats de propietaris, amb assessorament i intercanvi d’experiències en actuacions diverses. Adigsa hi aporta aquest any 21.000 euros.

La signatura del conveni de Font de la Pólvora, pel qual se cedeixen dos locals a l’Ajuntament de Girona, reafirma la col·laboració de les dues administracions per cobrir les necessitats socioeducatives que se’n puguin derivar al barri.

 Al grup de Pont Major hi ha 200 habitatges. Per la seva banda, Font de la Pólvora compta amb 500 habitatges.

Els convenis d’avui han estat signats per l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, i el conseller delegat d’Adigsa, Miquel Bonilla. L’acte ha comptat també amb la presència del regidor de Serveis Socials i Joventut, Joan Olòriz, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Joan Pluma, i la regidora del Barri de Font de la Pólvora, Amèlia Barbero.