Adigsa adjudica obres de rehabilitació a pisos de la Pobla de Segur per valor de 102.549 euros

S'han assignat 23 obres, amb una baixa mitjana del 13,6%

query_builder   6 abril 2005 12:15

event_note Nota de premsa

Adigsa adjudica obres de rehabilitació a pisos de la Pobla de Segur per valor de 102.549 euros

S'han assignat 23 obres, amb una baixa mitjana del 13,6%

Adigsa, empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat a l’empresa Aplicacions Bersa, SA, les obres de reparació de façanes i cobertes del barri de Sant Aventí de la Pobla de Segur (Pallars Jussà). Adigsa, que administra el parc d’habitatge públic de la Generalitat, inverteix 102.549,43 euros en aquesta rehabilitació dels blocs 1, 2, 3 i 4. Es preveu que les obres tinguin una durada de quatre mesos.

Adigsa ha adjudicat 23 obres que es realitzaran en els pròxims mesos a 21 barris de 15 municipis de Catalunya. Les obres s’han assignat a 20 de les 33 empreses que s’han presentat al concurs, set de les quals seran per primera vegada adjudicatàries d’obres d’Adigsa. Aquesta incorporació d’empreses noves en l’adjudicació de les obres ha estat afavorida per les modificacions que la Direcció d’Adigsa ha incorporat en el plec de clàusules a fi de no afavorir sempre les empreses que ja han treballat prèviament amb aquesta empresa pública, donar major transparència i garantir la concurrència d’ofertes en el procés d’adjudicació d’obres públiques.

Les 23 obres, que van sortir a concurs de licitació per un import de 7.428.379 euros, han estat definitivament adjudicades amb una baixa mitjana del 13,6%, és a dir, que les empreses adjudicatàries han ofert els projectes de rehabilitació per una quantitat inferior en aquest tant per cent. Això comporta un estalvi per a Adigsa de 965.689 euros respecte del pressupost de licitació. La baixa de les obres adjudicades durant l’any 2003 havia tingut una mitjana del 7,5%. Hi ha hagut, per tant, un augment del 6,1% de la baixa mitjana.

El concurs de licitació d’obres que convoca Adigsa inclou una clàusula on es reserven llocs de treball a persones en risc d’exclusió social a través del programa Posa’t a punt. A Sant Aventí, s’ha reservat un lloc de treball per a un manobre dins d’aquest programa d’inserció laboral.

undefined
undefined
undefined
undefined