Adigsa adjudica obres de rehabilitació a pisos de Martorell per valor de 134.307 euros

S'han assignat 23 obres, amb una baixa mitjana del 13,6%

query_builder   6 abril 2005 09:56

event_note Nota de premsa

Adigsa adjudica obres de rehabilitació a pisos de Martorell per valor de 134.307 euros

S'han assignat 23 obres, amb una baixa mitjana del 13,6%

Adigsa, empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha adjudicat a l’empresa Blue Merlin, SL, les obres d’aïllament de façanes, reparació de la coberta inclinada i adequació de la instal•lació elèctrica comunitària del barri de Verge del Carme de Martorell (Baix Llobregat). Adigsa, que administra el parc d’habitatge públic de la Generalitat, inverteix 134.307,15 euros en aquesta rehabilitació dels pisos de la plaça de Sant Jordi, 1. Es preveu que les obres tinguin una durada de tres mesos i mig.

Adigsa ha adjudicat 23 obres que es realitzaran en els pròxims mesos a 21 barris de 15 municipis de Catalunya. Les obres s’han assignat a 20 de les 33 empreses que s’han presentat al concurs, set de les quals seran per primera vegada adjudicatàries d’obres d’Adigsa. Aquesta incorporació d’empreses noves en l’adjudicació de les obres ha estat afavorida per les modificacions que la Direcció d’Adigsa ha incorporat en el plec de clàusules a fi de no afavorir sempre les empreses que ja han treballat prèviament amb aquesta empresa pública, donar major transparència i garantir la concurrència d’ofertes en el procés d’adjudicació d’obres públiques.

Les 23 obres, que van sortir a concurs de licitació per un import de 7.428.379 euros, han estat definitivament adjudicades amb una baixa mitjana del 13,6%, és a dir, que les empreses adjudicatàries han ofert els projectes de rehabilitació per una quantitat inferior en aquest tant per cent. Això comporta un estalvi per a Adigsa de 965.689 euros respecte del pressupost de licitació. La baixa de les obres adjudicades durant l’any 2003 havia tingut una mitjana del 7,5%. Hi ha hagut, per tant, un augment del 6,1% de la baixa mitjana.

El concurs de licitació d’obres que convoca Adigsa inclou una clàusula on es reserven llocs de treball per a persones en risc d’exclusió social a través del programa Posa’t a punt. A Verge del Carme, s’han reservat dos llocs de treball per a un manobre i un ajudant de paleta, dins d’aquest programa d’inserció laboral.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined