ATLL repara la fuita de la canonada que subministra aigua a Sabadell, Terrassa i St. Quirze

query_builder   3 gener 2005 09:33

event_note Nota de premsa

ATLL repara la fuita de la canonada que subministra aigua a Sabadell, Terrassa i St. Quirze

Es continua vigilant per si sorgeix algun problema addicionalATLL treballa per reposar el paviment afectat de l’avinguda d’Arraona i el vial d’accés a la C-58

Aigües Ter-Llobregat, ATLL, empresa adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha reparat aquesta tarda la canonada de 1100mm, de la xarxa regional que subministra aigua a Sabadell, Terrassa i St. Quirze del Vallès des dels dipòsits regionals ubicats en aquest darrer municipi. Aquesta artèria ja està pràcticament en càrrega, tot i que continua en observació per si es detecta qualsevol problema addicional derivat de la força del trencament inicial. En qualsevol cas, ja s’ha s’estan omplint dels dipòsits de capçalera municipal.

Aquest accident no ha afectat greument el subministrament d’aigua. De fet, les reserves existents i d’altres connexions alternatives de que disposen els municipis, han fet que només s’ha interromput el subministrament en punts concrets de St. Quirze del Vallès.

De totes formes, l’avaria, atesa la magnitud de canonada i la proximitat a l’autopista C-58, va tenir repercussions importants per la circulació de vehicles. Es va inundar la calçada de l’autopista, que va quedar tallada vàries hores. A més, i fins que no es reposi el paviment afectat, ha estat necessari de tancar al trànsit l’Avinguda d’Arraona, vial important de connexió entre Sabadell i Sant Quirze i l’accès a l’autopista C-58. Les tasques de reparació del paviment afectat, tot i que amb restricció a dos carrils de circulació, podrà tornar ha estar en servei a mitjans de la propera setmana. Per a disposar del vial d’accés a l’autopista, caldrà esperar al finals dels treballs, previstos per a finals d’aquest mes de gener. 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined