El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, presentarà el proper dimarts el Llibre verd de l’Administració de justícia. Recomanacions per a la millora del servei públic de la justícia a Catalunya, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia (Ausiàs March, 40.  Barcelona).

Hi intervindran també Carlos Losada, director general d’Esade; Antoni Massanell, director general adjunt de la Caixa; Pere Navarro, alcalde de Terrassa, i Miquel Valls, president del Consell General de les Cambres de Catalunya.

A finals de gener, el plenari del Consell de la Justícia, presidit pel president de la Generalitat, Pasqual Maragall, va aprovar les 102 recomanacions del Llibre verd de l’Administració de justícia. Aquestes recomanacions despleguen possibles línies de reforma per tal de millorar l’efectivitat de l’Administració de justícia a Catalunya i també el seu rendiment.

Ara el Departament de Justícia vol, amb aquesta Jornada que se celebra el proper dimarts, a les 18 hores, donar a conèixer totes les recomanacions a la societat civil en general i als professionals relacionats amb el món de la justícia.

Per poder assistir-hi només cal inscriure’s al telèfon 93 316 43 64.