El director de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya, Jordi Medallo, participarà en el III Congreso Ibérico de Medicina Legal, que se celebrarà a Oporto, convidat per l'Institut Nacional de Medicina Legal de Portugal.

Durant el Congrés, que tindrà lloc durant els dies 21, 22 i 23 de juny, el Dr. Medallo intervindrà en la taula rodona sobre medicina legal i forense programada per al dia 22, a les 9.30 hores, amb la ponència “Sistemas médico-legales y la formación de especialistas”.

El Dr. Medallo presentarà els diferents sistemes medicolegals a Europa, amb una visió comparativa respecte del model del sistema medicolegal a Espanya, i més concretament a Catalunya. També farà especial referència a la Unitat MIR en medicina legal i forense de l’IMLC en la seva vessant formadora d’especialistes en aquest camp.

D’altra banda, la Dra. Mariana Leite presentarà la comunicació “Serología hepatitis B: prevalencia en la población post mortem”, elaborada pels membres del Servei de Laboratori de l’IMLC sota la direcció de la Dra. Amparo Arroyo, cap del Servei.

Paral•lelament a aquest congrés, se celebraran el II Mediterranean Academy of Forensic Sciences Congress i el V Congreso Latinoamericano de Derecho Médico.