Publicitat i transparència de les subvencions concedides pel Departament de Justícia

query_builder   25 juliol 2006 10:00

event_note Nota de premsa

Publicitat i transparència de les subvencions concedides pel Departament de Justícia

El Departament de Justícia ha publicitat en el seu web totes les subvencions que ha concedit des de l'any 2002 fins al 2005, per tal d'assegurar la transparència en la gestió dels recursos públics i la igualtat en l'accés a la informació sobre aquesta gestió per part de la ciutadania i la societat.

En relació als ajuts públics i les subvencions la recomanació 34 de l’Informe sobre Bon Govern i Transparència Administrativa promogut per la Generalitat de Catalunya i impulsat des del Departament de Justícia, s’insta a “convocar-los amb la màxima transparència, de forma comprensible i amb publicitat, destacant les quantitats que s’ofereixen i els objectius pretesos. Els ajuts públics han de ser considerats com a compromissos de l’Administració per assolir determinats objectius. Per aquesta raó, l’accés fàcil dels ciutadans a les dades es considera un instrument fonamental”.

En la informació sobre les subvencions consten els enllaços corresponents a les resolucions de convocatòria i d\'atorgament i estan classificades per unitat directiva i any. Així mateix es poden consultar les subvencions concedides durant l\'any en curs, que s’aniran actualitzant periòdicament.

Apartat Subvencions i beques al web:

http://www.gencat.cat/justicia/serveis/subvencions/index.html

Informe sobre Bon Govern i Transparència Administrativa:

http://www.gencat.cat/justicia/directe_a/inf_bongovern/index.html

undefined
undefined
undefined
undefined