CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació del projecte de la Ciutat Judicial de Tarragona
DIA:Divendres, 23 de febrer
HORA:10:30 hores. Desprès de la presentació, s'atendrà els mitjans de comunicació
LLOC:Servei Territorial de Justícia a Tarragona
Sant Antoni Maria Claret, 17, 1a planta
Tarragona
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presentarà demà divendres a Tarragona, el projecte guanyador de la Ciutat Judicial, amb una projecció en Power Point que tindrà lloc als Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, a les 10.30 hores.

Acompanyaran la consellera diversos alts càrrecs del Departament i assistiran també a la presentació, entre altres personalitats, el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté; la secretària de Govern del TSJC, M. Antònia Amigó; la diputada de la Junta del Cololegi d'Advocats de Tarragona, Teresa Rosell; el degà del Cololegi de Procuradors de Tarragona, Àngel Ramon Fabregat, i la vicepresidenta del Cololegi de Graduats Socials, Anna M. Asamà.

Prèviament la consellera visitarà l'Ajuntament de Tarragona, on saludarà l'alcalde, Joan Miquel Nadal, i l'Audiència Provincial de Tarragona, on saludarà el president de l'Audiència de Tarragona, Antonio Carril; el fiscal en cap, Xavier Jou; la magistrada jutgessa degana, Ana Grau, i altres representants del món jurídic i judicial.