Presentació del projecte d'obres de la Ciutat de la Justícia a la consellera d'Interior

query_builder   2 juny 2006 12:00

event_note Nota de premsa

Presentació del projecte d'obres de la Ciutat de la Justícia a la consellera d'Interior

El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, acompanyat de la consellera d’Interior, Montserrat Tura, ha visitat aquest matí les obres de la futura Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.

A l’acte hi han assistit també, per part del Departament de Justícia, el secretari general, Joan Turró; la directora general de Relacions amb l’Administració de Justícia, Núria Clèries, i el director general d’Infraestructures, Salvador Illa, junt amb altres alts càrrecs. Del Departament d’Interior hi han assistit el secretari general, Jordi Pardo; el secretari de Seguretat Pública, Joan Delort, i el director general de Seguretat Ciutadana, Jordi Samsó.

Per part de l’empresa pública Gestió d’Infraestructures, SA (GISA), hi han estat presents la seva presidenta, Pilar de Torres, i la directora general de la Línia 9 i d’Edificació, Carme Deulofeu; per part d’URBICSA, el seu director general, Rafael Cañas, i per part de COPISA, el seu president, Josep Cornadó.

Està previst que la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat comenci a funcionar al principi de l’any 2007. El primer edifici que entrarà en funcionament serà el destinat a l’Institut de Medicina Legal de Catalunya i en segon lloc ho farà el que allotjarà els jutjats de l’Hospitalet. Tot el projecte compta amb un pressupost de 220 milions d’euros.

undefined
undefined
undefined
undefined