La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i la directora general d'Institucions Penitenciàries, Mercedes Gallizo, presenten dilluns, 25 de juny, el llibre El treball a les presons, al Centre Caixa Madrid, Obra Social Fundació "la Caixa".
L'estudi, desenvolupat per investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i coordinat per Fausto Miguélez, posa de manifest que dos tercis dels interns valoren com a satisfactori el treball a la presó. Els guanys que se'n obtenen els destinen a despeses personals i a les seves famílies.

Aquest acte ha estat possible gràcies a l'estreta cololaboració entre el CIRE, empresa pública que depèn del Departament de Justícia dedicada a la reinserció social de persones internades als centres penitenciaris, l'Organisme Autònom de Treball Penitenciari i Formació (OATPFE), depenent del Ministeri de l'Interior, i la Fundació Obra Social "la Caixa". Aquesta entitat està molt vinculada al Departament de Justícia mitjançant la cololaboració en diferents programes de reinserció.


CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTEPresentació del llibre El treball a les presons
DIA:25 de juny de 2007
HORA:A les 12 h
LLOC:Centre Caixa Madrid, Obra Social Fundació "la Caixa"
Arapiles, 15
Madrid