El Centre Educatiu Els Tilolers, a Mollet del Vallès, ha acollit aquest matí el lliurament de premis de la quarta convocatòria de targetes nadalenques on han participat nois i noies dels centres educatius de justícia juvenil d'arreu de l'Estat. Per elaborar les targetes nadalenques, els participants han utilitzat diverses tècniques de disseny, reproduïbles gràficament, de dimensions 20x30 cm i fetes en paper gruixut, cartolina o cartró.

El jurat qualificador, integrat per persones de l’art, de la cultura i l’educació, ha concedit el primer premi a la tarjeta nadalenca elaborada per un jove procedent del Centre de Reforma Azahara de Còrdova; el segon premi, a un jove del Centre Educatiu L’Alzina i el tercer premi, a un jove procedent del mateix centre educatiu que el guanyador. S’han concedit també tres accèssits a l’originalitat als joves procedents de CR Menores i Joves Albaidel d?Albacete; Unitat Terapèutica del Centre Educatiu Els Til•lers i CE Til•lers.

Després del lliurament de premis, el director general de Justícia Juvenil, Josep Font, acompanyat del director del Centre Educatiu Els Til•lers, Rafa Bejar, han inaugurat l’exposició de totes les obres participants en aquesta quarta convocatòria que compta amb la col•laboració de la UNICEF i l’Ajuntament de Mollet.