La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presentarà dimecres 20 de juny el nou centre educatiu de justícia juvenil de Can Llupià, ubicat al districte d'Horta- Guinardó de Barcelona. A l'acte de presentació també hi assistiran el secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle; el director general d'Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil, Jordi Samsó, i el director del centre educatiu de justícia juvenil Can Llupià, Carlos González.
Ales 11:00 hores es farà una roda de premsa i posteriorment es podran visitar les instalolacions. Les acreditacions per accedir al centre es faran a les 10:45 h.

IMPORTANT: Els mitjans de comunicació interessats a cobrir l'acte, s'hauran d'acreditar abans de demà, dimarts 18 de juny, a les 15:00 hores, enviant un correu electrònic a l'adreça premsa.dj@gencat.net, en el qual especifiquin el mitjà de comunicació, nom i cognoms i NIF.

Els mitjans de comunicació que es desplacin amb unitats mòbils, hauran d'especificar, en el correu electrònic, el model, la matrícula i el color de l'automòbil.


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE: Presentació del centre educatiu de justícia juvenil Can Llupià
DIA: Dimecres, 20 de juny
HORA: 10:45 h. Acreditacions
11:00 h. Roda de premsa
LLOC: Carrer Germans Desvalls 58-60
Districte Horta-Guinardó- Barcelona
Metro: Línia 3-Verda: Estació Mundet (sortida Llars Mundet Velòdrom)
Autobusos: Línies 27, 60, 73, 76, 173, B16, B19