CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visita els dos jujtats de Granollers que van entrar en funcionament el 30 de gener
DIA:Dimecres, 10 de gener de 2007
HORA:11 hores
LLOC:Jujtat de Primera Instància núm. 6 de Granollers
C/ Ponent, 48-50 de Granollers
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà demà dimecres, 10 de gener, els dos jutjats de Granollers que van entrar en funcionament el dia 30 de desembre. Es tracta del Jutjat Penal núm. 3 i del Jutjat de Primera Instància num. 6, de Granollers.

A les 9 hores, la consellera farà una visita a l'Ajuntament de Granollers, on saludarà l'Alcalde, Josep Mayoral, i la delegada territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya, Carme San Miguel.

A continuació, a les 9.45 hores, acompanyada per l'alcalde, per la delegada del Govern català, per la directora general de Relacions amb l'Administració de Justícia, Núria Clèries, i pel director general de Gestió d'Infraestructures, Salvador Illa, visitarà el Jutjat Penal núm. 3 de Granollers.

Un cop finalitzada aquesta visita, a les 10.45 hores, la consellera es traslladarà al Jujtat de Primera Instància núm. 6 de Granollers (C/ Ponent, 48-50, de Granollers) on, a les 11 hores, està previst un contacte informatiu de la consellera amb els mitjans de comunicació assistents.

El Departament de Justícia ha invertit més de 6 milions d'euros en la posada en marxa de 10 nou òrgans judicials a Catalunya que van entrar en funcionament el passat 30 de desembre. En total s'han destinat 3.654.540,26 euros a obres d'adequació; 392.844 euros, a informàtica i noves tecnologies i 359.327 euros, destinats a mobiliari i retolació.