CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:La consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugura el taller exterior del CIRE a Montmeló
DIA:Dilluns, 7 de març de 2007
HORA:12.00 h
LLOC:Taller exterior del CIRE a Montmeló
Polígon industrial Pla de Sota el Molí
Passatge Criadero, nau núm. 4
Montmeló
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugurarà el proper dimecres, dia 7 de març, a les 12 hores, el taller exterior del CIRE a Montmeló, on diàriament es desplacen per treballar-hi uns cinquanta interns del Centre Penitenciari Quatre Camins. Acompanyaran la titular de Justícia en aquesta visita, l'alcalde de Montmeló, Manuel Ramal, el secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle, la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, i el gerent del Centre d'Inicitives per a la Reinserció (CIRE), Adolf Cabruja.

Es tracta d'una nau industrial de 775 metres quadrats situada al polígon industrial d'aquesta localitat, i gestionada pel Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), l'empresa pública dependent del Departament de Justícia que s'encarrega de la inserció laboral de les persones sotmeses a mesures judicials.

Tots els mitjans que estigueu interessats a cobrir aquesta visita, haureu de ser a les 12 hores a la porta del taller del CIRE (Polígon Industrial Pla de Sota el Molí. Passatge Criadero, nau núm 4. Montmeló). Un cop fet el recorregut per la nau industrial, la consellera atendrà tots els mitjans presents.

Posteriorment, a les 13.30 hores, la consellera es desplaçarà al Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs, on signarà un acord marc de cololaboració amb l'alcalde de Montmeló i president del Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs, Manuel Ramal, perquè un grup d'interns de règim obert facin tasques de neteja i conservació a les ribes del riu Besòs.