El Departament de Justícia acaba d'obrir el concurs de licitació pel catering del futur centre penitenciari de Brians II i hi ha inclòs un conjunt de clàusules per tal que aquest servei sigui una eina de foment del treball productiu i la reinserció dels interns.

En el concurs es valoraran especialment aquelles empreses candidates que presentin un pla d’ocupació, formació i inserció sociolaboral. Es prioritzaran les candidatures licitants que facilitin l’incorporació d’interns en el procés d’elaboració de l’alimentació que se servirà al centre penitenciari, de manera que el catering es convertirà en un taller productiu.

 L’empresa guanyadora haurà de garantir la formació teoricopràctica dels interns de manera que adquireixin una qualificació per treballar en aquests tallers productius i en un futur tinguin opcions de treballar en el sector.

 El contracte, que tindrà una durada de 4 anys, té per objecte la gestió de la restauració dels interns, l’explotació de la cafeteria i el menjador dels funcionaris del centre i el condicionament i equipament dels espais destinats a cuina i menjador del personal de Brians II.

 La data límit per a presentar-se al concurs s’ha fixat pel proper 29 de novembre a les 14.30h.

Enllaç a l\'anunci de licitació