L'acte tindrà lloc a la seu de Institut d'Estudis Catalans (IEC)
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presentarà demà, dimecres 21 de febrer a les 19.30h, el llibre 'Las otras geografias' a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC). En la presentació intervindran Maria Dolors Ramon, membre de l'IEC i catedràtica d'Anàlisi Geogràfica Regional de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Salvador Vives, director de l Editorial Tirant lo Blanch.

En l'acte també participaran els mateixos autors: Joan Nogué, catedràtic de geografia humana de la Universitat de Girona i soci de la Societat Catalana de Geografia (SCG), filial de l'IEC, i Joan Romero, catedràtic de geografia humana de la Universitat de València.

El llibre ofereix una visió àmplia de temes rellevants com la globalització; la formació d'identitats col·lectives; la geografia de les religions, de la pobresa, de l'exclusió o del terrorisme; la nova geografia dels conflictes oblidats, del comerç o dels desplaçats. A la vegada, inclou també una aproximació al sorgiment i a la fragmentació dels nous territoris, a la gestió dels recursos naturals, als riscos ambientals i a les vulnerabilitats urbanes, entre altres temes d'interès.



20 de febrer de 2007

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE: La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presenta el llibre 'Las otras geografías'

DIA: Dimecres, 21 de febrer de 2007

HORA: 19.30 hores

LLOC: Sala Pere Coromines de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) .
Carrer del Carme, 47, Barcelona