La consellera de Salut clou les Jornades Sanitàries del Vallès

query_builder   22 març 2007 15:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Salut clou les Jornades Sanitàries del Vallès

Abans, Marina Geli visitarà els terrenys on es construirà el nou CAP de Sentmenat
La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà demà, divendres 23 de març, la població de Sentmenat, a la comarca del Vallès Occidental

A les 19.30 h, Marina Geli arribarà a l'Ajuntament de Sentmenat (Pl, Casa de la Vila, 1) on serà rebuda per l'alcalde de la població, Josep Vila i procediran a l'acte de Signatura del Llibre d'Honor.

Seguidament, la consellera de Salut es traslladarà al Pg. Sagrera amb el C/ Frederic Alfonso per visitar els terrenys on es construirà el futur Centre de Salut i farà una explicació del projecte. Un cop acabada la visita, la consellera atendrà a la premsa.

El nou CAP Sentmenat té una superfície de 1371 m2 i disposarà de 6 consultes de medicina i infermeria de família, 4 consultes de pediatria i infermeria pediàtrica, 2 consultes d'odontologia, 4 consultes polivalents, zona d'extraccions i atenció, àrea d'educació sanitària i àrea de rehabilitació ambulatòria.

A les 20.30, Marina Geli clourà les Jornades Sanitàries del Vallès. Aquesta és la XXVI edició d'aquestes jornades i el tema que es tractarà és "La Violència en l'Àmbit Sanitari". L'acte tindrà lloc al IES de Sentmenat ( C/ Poca farina s/n).

22 de març de 2007

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTEVisita als terrenys del Futur CAP de Sentmenat
DIADivendres, 23 de març de 2007
HORA19.30 hores
LLOCPag. Sagrera amb C/ Frederic Alfonso, Sentmenat

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Cloenda de les Jornades Sanitàries del Vallès
DIA:Divendres, 23 de març
HORA:20.30
LLOC:C/ Poca farina, s/n, Sentmenat

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined