Marina Geli inaugura la jornada La Governabilitat del Sistema de Salut: Un Procés Compartit

query_builder   20 juny 2006 08:31

event_note Nota de premsa

Marina Geli inaugura la jornada La Governabilitat del Sistema de Salut: Un Procés Compartit

La consellera de Salut, Marina Geli, inaugurarà demà dimecres 21 de juny a les 9h, la jornada La Governabilitat del Sistema de Salut: Un Procés Compartit, amb una xerrada durant la qual presentarà el model de descentralització.

L'acte tindrà de 9h a 17.30h a l'Hotel Melià Gran Sitges.

El procés de descentralització i de creació dels governs territorials de salut ha nascut amb la voluntat de compartir govern entre l'administració de la Generalitat de Catalunya i les administracions locals en l'àmbit de la salut. L'aprovació del decret de creació d'aquests, el passat 14 de març (DOGC n.4594 del 16.03.2006) va suposar un pas endavant en el seu procés de desenvolupament.

La jornada té com a objectiu aprofundir en el coneixement d'aquest nou model de cololaboració en el govern del sistema públic de salut, compartir experiències amb altres models de descentralització i recollir les opinions dels representants del món local, de l'administració de la Generalitat, de la xarxa sanitària, sociosanitària i de salut pública i de les entitats civils i socials.


Us adjuntem el programa de la jornada


Per a més informació:

http://www10.gencat.net/catsalut/cat/prov_jornades_gts.htm
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined