La consellera de Salut, Marina Geli, clou avui, dimecres 26 d’octubre a les 13.20h, la Jornada tècnica “La cartera de serveis de l’Agència de Salut Pública de Catalunya”, que té lloc a l’Institut d’Educació Contínua (Balmes, 132), de Barcelona.

Aquesta jornada s’inscriu en el procés de treballs preparatoris per la  creació de la futura Agència de Salut Pública de Catalunya, en el marc de la reforma dels serveis de salut pública de Catalunya.

Durant l’acte es debatran els aspectes bàsics de la cartera de serveis a partir de reflexions sobre les activitats que es porten en matèria de salut pública en diversos organismes, institucions, laboratoris, professionals, entre d’altres.

La cartera de serveis de salut pública és un dels elements fonamentals de la reforma de la salut pública. Es tracta de facilitar el debat per decidir les competències de salut pública en àrees de protecció de la salut; garantia del control dels riscos per a la salut presents en el medi ambient, en les aigües i els aliments; la vigilància de l’estat de salut de la població i les activitats de promoció de la salut i de prevenció de la malaltia.