El Departament de Salut renova el conveni per desenvolupar els programes PAIMM i RETORN

query_builder   11 maig 2006 11:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Salut renova el conveni per desenvolupar els programes PAIMM i RETORN

El conveni, signat amb el Collegi Oficial de Metges de Catalunya i la Fundació Galatea té com objectiu la prevenció de malalties dels professionals de la sanitat

El Departament de Salut ha signat un nou conveni amb el Col•legi Oficial de Metges de Catalunya i la Fundació Galatea que pretén la continuació i consolidació del Programa d’atenció integral al metge malalt (PAIMM) i el programa RETORN, dirigit als professionals d’infermeria.

 L’objecte de l’acord és regular les relacions entre el Departament de Salut, el COMB i la Fundació Galatea amb la finalitat de promoure el desenvolupament dels programes PAIMM i RETORN durant el període 2006-2009. El Departament col•labora en el finançament del desenvolupament dels programes amb un total de 4.873.054 euros.

El PAIMM és un programa pioner a Europa que està pensat per a metges amb problemes psíquics i/o conductes addictives que poden interferir en la pràctica professional. El PAIMM es va iniciar l’any 1998 impulsat pel COMB. Pel que fa al programa RETORN és un servei assistencial i d’ajut als professionals d’infermeria amb problemes psíquics i/o addictius iniciat pel Col•legi d’Infermeria de Barcelona l’any 2000.

El suport del Departament de Salut als programes s’integra entre les accions sanitàries orientades a la promoció d’hàbits i estils de vida saludables, a la millora de la qualitat del procés d’atenció als grups de població més vulnerables, al progrés de la competència professional i a l’atenció dels problemes de drogoaddicció, d’alcoholisme i de malalties mentals.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined