La consellera de Salut i el president de "la Caixa" signen un acord pel qual l'entitat financera invertirà set milions d'euros en el projecte

El Departament de Salut crea una unitat d'investigació en Teràpia Molecular del Càncer


La consellera de Salut, Marina Geli, i el president de "la Caixa", Isidre Fainé, signaran demà, dimarts 19 de juny, a les 13 hores, un acord per mitjà del qual l'entitat financera "la Caixa" aportarà set milions d'euros en la creació de la nova Unitat d'Investigació en Teràpia Molecular del Càncer, que estarà ubicada a l'Hospital de la Vall d'Hebron. L'acte de signatura es farà a la Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.

Aquesta unitat es dedicarà a elaborar estudis amb nous fàrmacs i dianes terapèutiques que puguin millorar l'eficàcia dels tractaments farmacològics contra el càncer i reduir la seva toxicitat.

L'acte de signatura es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics que estigueu interessats en prendre imatges de la signatura de l'acord, podreu fer-ho a l'inici de la reunió, a les 13 hores, a la Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.


18 de juny de 2007



CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Signatura d'un acord entre Salut i "la Caixa" per mitjà del qual "la Caixa" aportarà set milions d'euros en la creació d'una Unitat d'Investigació en Teràpia Molecular del càncer

DIA:Dimarts, 19 de juny,
HORA:A les 13 hores
LLOC:Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.
Plaça de Sant Jaume, 4.
Barcelona