El CAS Vall Hebron es traslladarà a principis d'abril a l'edifici de l'antic Centre de Salut ubicat al recinte de l'HUVH

query_builder   1 març 2006 17:30

event_note Nota de premsa

El CAS Vall Hebron es traslladarà a principis d'abril a l'edifici de l'antic Centre de Salut ubicat al recinte de l'HUVH

Amb aquesta reubicació s’ acaba la provisionalitat de l’equipament instal•lat inicialment en una construcció  prefabricada

El Departament de Salut i l’Agència de Salut Pública de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona han acordat el trasllat a principis del mes d’abril del Centre d’Atenció i Seguiment (CAS) de drogodependències Vall d’Hebron, a l’edifici on estava ubicat el Centre de Salut, en el recinte de l’Hospital Universitari.

El centre, que va iniciar la seva activitat el  passat 28 de juliol, ha estat ubicat en un prefabricat de 126m2 situat davant de l’hospital.

Des de l’inici de la seva activitat el nombre d’usuaris del CAS ha estat de 94 i el nombre d’usuaris que han passat per la sala de consum ha estat de 59. Dels usuari de la sala de consum,  40 han entrat a un programa de metadona i 15 d’ells segueixen el programa en el propi CAS de Vall d’Hebron.

Es manté la comissió de seguiment del CAS a la seu del districte d’Horta-Guinardó, tot i que el Departament de Salut manté oberta les relacions amb les associacions veïnals.

El CAS ofereix atenció social i sanitària a població drogodependent a través de recursos específics tant per a usuaris en actiu com per aquells que vulguin adherir-se a algun dels tractaments específics d’atenció a toxicòmans.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined