12-9-2006

És necessari acreditar-se prèviament per cobrir informativament els actes

El president Pasqual Maragall presidirà demà l'acte commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya a Madrid

oL'endemà, dijous, inaugurarà la nova seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid

El president de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, serà dimecres i dijous a Madrid tal de presidir la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a aquesta ciutat i inaugurar les noves instalolacions de la delegació del Govern.

Demà, dimecres, a les 20:30 hores, el cap de l'executiu català presidirà la recepció de la Diada a Madrid als jardins de la Residencia de Estudiantes (entrada per C/ Pinar, 23). Durant l'acte, el delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, Santiago de Torres, i el president Maragall pronunciaran unes paraules. Tot seguit, tindrà lloc l'actuació d'EL TRICICLE. Per part del Govern català, hi seran presents el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, i el conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Jordi William Carnes

L'endemà dijous, 14 de setembre, el president català inaugurarà, a les 11 del matí, la nova delegació del Govern a Madrid (c/ Alcalá, 44, 4t B). Amb els mitjans de comunicació assistents faran un recorregut per les instalolacions i, després, hi hauran uns parlaments del delegat i del president de la Generalitat.

La nova seu de la delegació del Govern està davant del Círculo de Bellas Artes, institució amb la qual ha establert un conveni de cololaboració per organitzar diverses activitats culturals. D'aquesta manera, es troben ubicades en el mateix edifici la Delegació i Blanquerna, el seu centre cultural que, fa poc més d'un any, també va inaugurar noves instalolacions amb una exposició homenatge a la figura de Lluis Carandell.


Nota: Per assistir als dos actes és imprescindible confirmació prèvia a: Generalitat de Catalunya, Delegació Madrid. PREMSA Telèfons: 91524 10 02 / 00 o enviar un e-mail a: generalitatmadrid.presidencia@gencat.net

Recordatori

Tema:Visita del president de la Generalitat a Madrid
Dies: Dimecres i dijous, 13 i 14 de setembre

Acte:Recepció amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya
Dia:Dimecres, 13 de setembre
Hora:20.30 hores
Lloc:Residencia de Estudiantes (entrada per C/ Pinar, 23). Madrid.


Acte:Inauguració de la nova seu de la Delegació del Govern
de la Generalitat a Madrid
Dia:Dijous, 14 de setembre
Hora:11.00 hores
Lloc:Delegació del Govern a Madrid (c/ Alcalá, 44, 4t B). Madrid.