27-4-2007

Demà dissabte, el president de la Generalitat, José Montilla, visitarà les Terres de l'Ebre

oA Ulldecona visitarà l'Ajuntament i l'empresa Doca, al Polígon Industrial, i presidirà la reunió de la Mancomunitat de la Taula del Sénia
oA Roquetes, visitarà l'Observatori de l'Ebre, la nova biblioteca, les obres de la piscina coberta i l'Ajuntament
oA Tortosa inaugurarà el nou pavelló firal i la 63a edició de la Fira Multisectorial ExpoEbre; visitarà la Cambra de Comerç i presidirà el lliurament dels premis de l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre

El president de la Generalitat, José Montilla, es desplaçarà demà dissabte, dia 28 d'abril, fins a les comarques de l'Ebre per visitar les poblacions d'Ulldecona, Roquetes i Tortosa.

La visita del cap de l'Executiu català començarà a l'Ajuntament d'Ulldecona, on arribarà , a les 9 del matí, acompanyat del delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Josep Lluís Salvadó.

Després de la visita institucional al consistori, acompanyat de l'alcaldessa, Núria Ventura, es passejaran pel Carrer Major fins a la Plaça de l'Església. A tres quarts de deu, arribaran al Castell d'Ulldecona per assistir a la reunió de la Mancomunitat de la Taula del Sénia. (La reunió serà a porta tancada, però a l'inici es podran prendre imatges. En acabat, els membres de la Mancomunitat es faran una foto amb el president.)

L'estada del president Montilla a la localitat acabarà al voltant de les 11 hores, al polígon Industrial Valldepins, on té previst visitar les instalolacions de l'empresa Doca.

Tot seguit, el president de la Generalitat es desplaçarà fins al municipi de Roquetes per visitar l'Observatori de l'Ebre, la nova biblioteca, l'emissora municipal, les obres de la nova piscina coberta i l'Ajuntament.

A les 12 hores és previst que el president arribi a les instalolacions de l'Observatori de l'Ebre per visitar els diferents pavellons, on farà un parlament. També hi intervindran el director de l'entitat, Miquel Torta, i la presidenta del Patronat de l'Observatori, Esther Giménez-Salinas. L'Observatori de l'Ebre va ser fundat el 1904 amb l'objectiu d'estudiar les relacions entre els fenòmens solars i terrestres i actualment és un institut de recerca dins de la Universitat Ramon Llull.

A continuació, el president Montilla es desplaçarà a peu fins a la biblioteca, recentment inaugurada, i també visitarà les instalolacions de l'emissora municipal, Antena Caro, que enguany compleix el seu vintè aniversari. A un quart de dues visitarà les obres de la nova piscina coberta i a dos quarts de dues farà la visita institucional a l'Ajuntament de Roquetes, on juntament amb l'alcalde, Mariano Gil, pronunciarà unes breus paraules.

Visita a Tortosa

La visita del mandatari català a la capital del Baix Ebre començarà a l'Ajuntament de la ciutat, a les sis de la tarda. A dos quarts de set, el president de la Generalitat i l'alcalde tortosí, Joan Sabaté, inauguraran el nou pavelló firal i esportiu i la 63a edició de la Fira Multisectorial Expoebre, que en aquesta ocasió acollirà 330 expositors. Després d'un recorregut pel recinte firal, l'alcalde i el president de la Generalitat pronunciaran sengles parlaments a l'escenari del nou complex. El nou pavelló disposa també de quatre pistes poliesportives i un gimnàs i és obra de l'arquitecte argentí Mario Corea.

Ja al vespre, a dos quarts de nou, el president català visitarà la seu de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa.

La visita del president català acabarà amb la celebració del sopar de l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre (AECE), en el decurs del qual es lliuraran els premis de l'entitat. A l'acte, que començarà a les nou dels vespre, a la Masia Racó del Mig Camí, hi haurà parlaments del president de l'entitat, Emili Castellà; de l'alcalde i del president de la Generalitat. Tot seguit hi haurà un sopar.









Recordatori


Tema: Visita del president de la Generalitat a les Terres de l'Ebre
Dia: Dissabte vinent, dia 28 d'abril


Acte: Visita a l'Ajuntament d'Ulldecona
Hora: 9.00 hores
Lloc: Carrer Major, 49

Acte: Reunió de la Taula del Sénia
Hora: 9.45 hores
Lloc: Castell d'Ulldecona.

Acte: Visita empresa DOCA
Hora: 11.00 hores
Lloc: Polígon Industrial Valldepins, 33-37. Ulldecona.

Acte: Visita a Observatori de l'Ebre i parlament del president Montilla
Hora: 12.00 hores
Lloc: Sala Landerer. Observatori de l'Ebre. Roquetes.

Acte: Visita a la Biblioteca i a la nova piscina coberta
Hora: A partir de les 12.45 hores
Lloc: Roquetes.

Acte: Visita institucional a l'Ajuntament de Roquetes
Hora: 13.30 hores
Lloc: Av. De la Diputació, s/n. Roquetes.

Acte: Visita institucional a l'Ajuntament de Tortosa
Hora: 18.00 hores
Lloc: Plaça Espanya s/n. Tortosa.

Acte: Inauguració del nou pavelló firal i poliesportiu i de la 63ena edició
de la Fira Multisectorial Expoebre
Hora: 18.30 hores
Lloc: Recinte firal de Remolins. Tortosa.


Acte: Visita a la seu de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació
de Tortosa
Hora: 20.30 hores
Lloc: Cervantes, 7. Tortosa.

Acte: Lliurament de Premis i sopar de l'Associació d'Empresaris
de les Comarques de l'Ebre (AECE)
Hora: 21.00 hores
Lloc: Masia Racó de Mig Camí. Restaurant Julivert. Tortosa.