28-2-2007



El president Montilla i el president del Govern espanyol visitaran demà les obres de la nova terminal d'El Prat

o Després es traslladaran a la planta de Seat a Martorell

El president de la Generalitat, José Montilla, i el president del Govern central, José Luis Rodriguez Zapatero, visitaran demà dijous, dia 1 de març, les obres d'ampliació de l'aeroport d'El Prat. També hi assistirà l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

Els dos presidents arribaran a la terminal a les 10 del matí. Visitaran la torre de control i, posteriorment, les obres de la nova terminal sud de l'aeroport de Barcelona.

A les 12 del migdia, els presidents es traslladaran a la planta de Seat de Martorell, on cololocaran la primera pedra del nou Edifici de Disseny de Seat i mantindran una trobada amb representants de la direcció i el comitè d'empresa.


Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir els actes s'hauran d'haver acreditat prèviament a la Delegació del Govern a Catalunya. Igualment, per qualsevol informació relativa a la cobertura periodística, caldrà que contactin directament amb la delegació al telèfon 93.520.93.51.



Recordatori

Acte:Visita del president Montilla, el president Zapatero i l'alcalde de Barcelona, a les obres de la nova terminal de l'Aeroport del Prat.
Dia: Demà, dijous, dia 1 de març
Hora:10.00 hores
Lloc:Aeroport d'El Prat

Acte:Visita del president Montilla i el president Zapatero a la planta Seat de Martorell
Dia: Demà, dijous, dia 1 de març
Hora:12.00 hores
Lloc:Centre Tècnic de Seat. Autopista A-2, km. 585. Martorell.