6-6-2007


També faran una visita el Centre d'Emergències i al Parc de Bombers de Cerdanyola del Vallès

El president Montilla i el conseller Saura es reuniran demà, dijous, amb els comandaments dels serveis d'Emergències de Catalunya


El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller d'Interior i Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, visitarà demà dijous, dia 7 de juny, les instal.lacions on es troba el Centre d'Emergències de Catalunya i es reunirà amb els comandaments dels diferents serveis.

La visita a aquest centre començarà a les 11 del matí. Després de veure el servei de centralització de trucades d'urgència 112, i les instal.lacions de la regió d'Emergències Metropolitana Nord, al voltant de dos quarts de dotze, el president i el conseller tenen previst reunir-se amb els comandaments del Centre d'Emergències de Catalunya (CECAT) . (La reunió serà a porta tancada, però a l'inici es podran prendre imatges).

A les 12.30 hores, el cap de l'executiu català i el conseller Saura faran una compareixença conjunta davant els mitjans de comunicació, al Parc de Bombers que es troba a les mateixes instal.lacions.


Recordatori

Tema:Visita al Centre d'Emergències de Catalunya i reunió amb els
comandaments dels bombers
Dia:Demà, dijous, dia 7 de juny
Lloc: Centre d'Emergències de Catalunya
(Ctra. de la Universitat Autònoma, s/n. Cerdanyola del Vallès.

Acte: Visita a les instal.lacions
Hora: 11.00 hores

Acte: Reunió amb els comandaments d'emergències de Catalunya
Hora:11.30 hores

Acte: Compareixença davant els mitjans de comunicació
Hora:Al voltant de les 12.30 hores.